Nyt on meilläkin blogi :)

Nyt on sitten meidänkin hamsula siirtynyt viime vuosituhannelta blogiaikaan. Hetki varmaan menee ennenkuin opin tätä kunnolla käyttämään..
Pientä esittelyä voisin alkuun kirjoitella. Eli olen 35-vuotias nainen Helsingistä ja kasvatan venäjänkääpiöhamsteri campbellejä ja lyhytkarvaisia syyrialaisia hamstereita. Kasvattajanimi Peppermint´s minulla on ollut jo vuodesta 1997.
Campbelleissä olen eniten tykästynyt valkonauhaisiin täplikkäisiin ja niitä enimmäkseen eri väreissä kasvattelen. Toki "sivutuotteena" syntyy paljon yksivärisiä, viime aikoina normaalia ja mustaa, mutta värikirjossa kyllä voi tulla melkein mitä vaan.
Lyhytkarvaisissa syyrialaisissa pyrin kasvattamaan keltaista, hunajaa ja kilpikonnia, mutta siinä taas syntyy lisäksi myös ainakin mustaa ja normaalia.
Tänne blogiin on tarkoitus enimmäkseen päivitellä hamsulan kuulumisia ja poikastilannetta ja miksei muitakin ajatuksia hamstereihin liittyen. Sijansa tulevat varmasti saamaan myös maatiaiskissamme Osku ja Leevi, jotka toimittavat lemmikinvirkaa asunnossamme.

Kommentit