Pieni, pienempi, pienin :)

Tässäpä he nyt ovat. Hamsulan kesäpoikaset 2013 emonsa Peppermint´s Freesian* kanssa. Normaali täplikäs on pieni, mutta pippurinen ja syö jo hyvin itse eli varmasti pärjää hyvin. Nuo kaksi muuta ovat ehkä vähän isojakin pariviikkoisiksi, varsinkin tuo sininen argente tai mikä liekin.. En ole sen väristä vielä varma, kun taitaa olla platinakin. Tuo keskimmäinen lienee vaaleansininen. Näiden isähän on lila fawn väriltään. Saattaa olla etten näistä kenestäkään raaski luopua, mutta emo kyllä vaikuttaa siltä, että tuplat olisivat matkalla maailmaan, joten ehkä sieltä sitten jotain riittää myytäväksikin asti :)

Tänään siivoilin pari campsydunaa ja ruokin hamsterit. Meillä näin kesäaikana hamsut ovat melko kevyellä ruokavaliolla. Ne syövät lähinnä siemenseosta ja vihreitä. Tänään saivat herkuksi porkkanalettuja ja hyvin tuntui maistuvan. Voisin kirjoittaa erillisen postauksen ruokinnasta vielä myöhemmin.

Syyskesän näyttelytkin alkavat lähestyä ja pitäisi miettiä sinne lähtijöitä. Pitää ehkä rekisteröidäkin vielä pari lähtijää. Lempäälään lähdetään isolla porukalla 17.8. Hotelli on jo varattu edeltäväksi yöksi ja mies lähtee kuskaamaan karavaania, joten auto täyteen :) Seuraavana viikonloppuna lähden junalla Lappeenrantaan arvostelemaan ulkomuotokääpiöt, joten sinne lähtee itseltä vain syyrialaisia näytille. Jotenkin noita vähän jo odottaakin. Onneksi nyt odotellessa on kasvattajakurssi ensi lauantaina niin pääsee vähän taas virittäytymään hamsuharrastustunnelmiin.

Kommentit