Hei taas!
Loma on verottanut kirjoitteluani tänne, mutta nyt varmasti taas vilkastuu, kun työt alkavat ensi viikolla. Myös hamsulassa alkaa vilkastua, kun campbellipariskuntia yhdistellään 17.8 Lempäälän näyttelyn jälkeen. Suunnitelmissa on myös astuttaa Picus Paremman Puutteessa, lk musta-keltainen valkonauhainen Mariolla, joka on lk satiini keltainen. Poikastentäyteinen syksy siis tulossa meille.

Nyt viimeiset poikueet, mitä on syntyneet ovatkin olleet varsin pieniä. Peppermint´s Freesia on saanut kaksi kolmen poikasen poikuetta peräkkäin. Ensimmäiset ovatkin jo luovutusiän ylittäneet. Näistä tällä haavaa uuteen kotiin olisi lähdössä tuo opal täplikäs uros. Toisessa kolmen poikasen poikueessa ovat kaikki poikaset täplikkäitä <3 Siellä on myös kaksi tyttöä ja yksi poika. Campbelleista onkin jo tullut kyselyitä ja nämä ovat tällä haavaa varattuja.
Kuva: Meidän uudet lapset on aika rauhallisia veitikoita.

Lempäälän näyttelyyn ilmoittautumiset pitikin jo lähettää ja sinne lähtee meiltä 8 hamsteria ulkomuotoluokkiin. Siellä onkin mielenkiintoiset tuomarit Englannista, jotka eivät ole hetkeen Suomessa arvostelleet.

Kommentit