tiistai 27. elokuuta 2013

Näyttelymenestystä

Peräkkäisinä viikonloppuina oli kaksi hamsterinäyttelyä. Mukavaa oli ja menestystäkin tuli, mutta ihan mukavaa, että seuraava näyttely on vasta kahden kuukauden päästä. Nyt onkin sitten aikaa keskittyä tuleviin poikasiin.

Lempäälän näyttelyssä toissa viikonloppuna (17.8) arvostelin yllättäen lemmikkisyyrialaiset naaraat. Niiden taso yleisesti ei ollut ihan huipussaan, mutta toki hyviäkin eläimiä löytyi. Puutteet olivat lähinnä turkeissa, jotka olivat kuivat ja elottomat suurimmalla osalla. Myös iholla oli hilsellä monilla. Liekö kuuma kesä tehnyt tepposet. Myös käsiteltävyydessä oli parantamisen varaa. Ilmeisesti hamsut olivat hermostuneita kuumasta ilmasta ja muiden eläinten hajuista johtuen.

Omat campbellini pärjäsivät Lempäälässä todella hyvin. Voitimme kaikki campbelliluokat. Syyrialaiset eivät kyllä sitten menestyneetkään. Cämpsyistä Peppermint´s Lumikirsikka oli KS1+ksert ja BIS 1, Peppermint´s Iki-Ihana oli s1+ sert ja BIS4? ja ES1 oli EJV13 Peppermint´s Jemina.

Viime lauantaina Lappeenrannan näyttelyssä arvostelin itse ulkomuotokääpiöt, joten omat campbellit eivät päässeet näytille. Ulkomuotokääpiöitä oli varsin vähän, mutta taso oli ihan kohtalainen. Erityisesti lämmitti se, että paikalla oli hyviä campbelleitä. Standardiluokassa oli vain 4 eläintä, mutta annoin kolmelle niistä sertin :)

Omista eläimistä Peppermint´s Jelena Isinbajeva oli S3 lyhytkarvaisissa. Sitä en odottanut, koska Jelenalla oli molemmissa kyljissä juoksupyörän kuluttamat lähes kaljut läikät, mutta lämmittihän se :) Jelena on sijoittunut todella monta kertaa ulkomuotoluokassa s-sijoille (ainakin 4 kertaa), mutta sertin on saanut vain kerran. Ikä siinä ei vielä hirveästi näy, joten syksyllä toivottavasti valloitetaan veteraaniluokkia.

Hamsulan poikastilanteesta sen verran, että Freesia sai vielä 4 poikasen triplat, jotka lähtevät piakkoin pesästä. Lisäksi yhdistettynä on kaksi campbellipariskuntaa. Tällä viikolla yritän saada vielä astutettua lyhytkarvaisia poiksia alulle. Campbelleja pitäisi siis syntyä n. viikon päästä ja syyrialaisia ehkä kolmen viikon päästä. Palailen asiaan,kun on jotain kerrottavaa asian tiimoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti