perjantai 6. syyskuuta 2013

Poikasbuumin alkua

Syksyinen poikasbuumi alkaa olla aluillaan hamsulassamme. Tänään EJV13 Peppermint´s Jemina on synnyttänyt 7 campbellivauvaa. Campsyvauvoja odotetaan lähipäivinä syntyväksi myös Peppermint´s Iki-Ihanalle. Luovutusikää lähestymässä ovat Freesian poikaset, mutta ne ovat alustavasti jo varattujakin.
 Tämä uros mahdollisesti vielä etsisi kotia. Sille voidaan miettiä kaveriksi jotain vanhempaa urosta mukaan.

Kuvista tulikin huonoja etenkin värien suhteen, mutta tätä opalia oli tarkoitus kuvata, kun sillä on niin hieno väri, että pitää jättää kotiin, mutta eipä se juuri tässä näy ;(

Syyrialaisrintamalla on astutettu Picus Paremman Puutteessa, lk musta-keltainen valkonauhainen Mariolla, joka on joko keltainen tai musta-keltainen satiini. Viikon päästä odotetaan syntyväksi siis ainakin musta-keltaisia lyhytkarvaisia poikasia osa valkonauhaisena ja osa satiinina. Mahdollisesti muitakin värejä tulee.

Poikasista voi laittaa alustavia varauksia jo sähköpostiini, etenkin syyrialaisista. Campsyistä sen verran, että niille tuntuu olevan tällä hetkellä varsin kovaa kysyntää, eli jos sellaista mielii, on varauduttava odottelemaan jonkin aikaa. Campsyjä meille kuitenkin tulee syksyn aikana syntymään aika paljon, joten jokaiselle varmasti parin kuukauden sisällä ne omat mussukat järjestyy.

Hamsuille porisee paraikaa soijarouhepuuro liedellä. Nyt syksystä ja poikasten myötä on taas tuhdimpia ruokia niille ruvettava laittelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti