Kiirettä kiirettä..

Blogi on olosuhteiden pakosta ollut hieman tauolla. Siihen on vaikuttanut lähinnä opiskeluni ja siihen liittyvät kiireet. Ne jatkuvat vielä noin kuukauden. Sen jälkeen palaan taas aktiivisemmin linjoille jos en sitten keksi jotain uutta opiskeltavaa :)

Hamsulassa ei ole kuitenkaan hiljaiseloa vietetty, vaikken siitä ole ehtinyt tänne raportoidakaan. Syyrialaispoikue, jonka Picus Paremman Puutteessa pyöräytti 13.9 on jo lähtenyt uusiin koteihin. Siitä jäi kotiin lk musta-keltainen valkonauhainen naaras Peppermint´s Kaukaa Viisas ja sijoitukseen Paulalle lähti lk satiini suklaa-keltainen uros Peppermint´s Nelosketjun Mies. Toinen näistä pääsee sitten aikanaan jatkamaan sukua. Tässä vielä kuva, jossa Kaukaa Viisas näkyy ylimpänä sisarustensa kanssa.
Campbellit ovat myös lisääntyneet. Niistä olisi vielä vapaana naaraat Peppermint´s Quinoa, Queen ja Qiira, väreiltään argentea ja normaalia. Tytöt ovat syntyneet 14.9. Tässä oiva esimerkki hamstereiden kuvaamisen vaikeudesta :) Ja tämä oli paras kuva.. Jos tytöt kiinnostavat niin laita sähköpostia. Tytöt myyn mielellään yhdessä.

Myös näyttelyissä on käyty ja menestyttykin esim viikko sitten lahdessä varsin kohtuullisesti. Koe- standardi campbelleissa tuli KS1 ja 2 sijat. Myös ES1 ja BIS1 meni kasvatilleni Peppermint´s Marikille. Onnea vaan omistajalle!

Palailen tuleviin poikassuunnitelmiin taas kunhan koulutöiltäni kerkeän. Sen verran voin valottaa, että syyrialaisia syntyy vasta keväällä, mutta campbellejä on suunnitteilla piakkoinkin.

Kommentit