Grand Gala 2013


Näin on saatu tämäkin näyttelyvuosi päätökseen. Grand Gala kun pidettiin viime lauantaina. Menestyttiin taas mukavasti. Yllä olevissä valitettavan huonoissa kuvissa on näyttelyn ei- ja koe-standardiluokkien BIS1 KGG13 Peppermint´s Nooa**. Samaisessa BIS-kehässä kakkoseksi sijoittui upea Peppermint´s Marikki, joka tosin ei ole omassa omistuksessani enää, vaan on saanut kivan kodin Sofian perheestä. Lisäksi campbelleista Peppermint´s Lumikirsikka oli S4. Syyrialaisissa palkinnoille pääsi Peppermint´s Jelena Isinbajeva**, joka oli lyhytkarvaisten S2 sertillä Jelena sai jotain lemmikkiluokastakin, mutta en muista mitä, kun tuloksia ei ole vielä julkaistu. Muitakin pikkupalkintoja tuli.
Itse arvostelin lauantaina kiinarit, ei- ja koe-standardirobot ja standardicampbellit. Eläimiä oli yli 80 yhteensä, joten oli vähän turhankin rankka päivä. Standardicampbelleiden taso kuitenkin oli ilahduttavan hyvä ja löysin 40 campsyn joukosta 9 mielestäni sertin ansainnutta eläintä.

Kommentit

  1. Meillä on nyt näyttelymenestyksistä, varsinkin Marikin (eli Zaran) kohdalla innostuttu niin paljon, että hiihtolomasuunnitelmaakin jouduttiin muuttamaan, jotta päästään Littoisten näyttelyyn. Huh, kun ei nyt olisi tyttöjen odotukset liian korkealla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti