tiistai 10. joulukuuta 2013

Grand Gala 2013


Näin on saatu tämäkin näyttelyvuosi päätökseen. Grand Gala kun pidettiin viime lauantaina. Menestyttiin taas mukavasti. Yllä olevissä valitettavan huonoissa kuvissa on näyttelyn ei- ja koe-standardiluokkien BIS1 KGG13 Peppermint´s Nooa**. Samaisessa BIS-kehässä kakkoseksi sijoittui upea Peppermint´s Marikki, joka tosin ei ole omassa omistuksessani enää, vaan on saanut kivan kodin Sofian perheestä. Lisäksi campbelleista Peppermint´s Lumikirsikka oli S4. Syyrialaisissa palkinnoille pääsi Peppermint´s Jelena Isinbajeva**, joka oli lyhytkarvaisten S2 sertillä Jelena sai jotain lemmikkiluokastakin, mutta en muista mitä, kun tuloksia ei ole vielä julkaistu. Muitakin pikkupalkintoja tuli.
Itse arvostelin lauantaina kiinarit, ei- ja koe-standardirobot ja standardicampbellit. Eläimiä oli yli 80 yhteensä, joten oli vähän turhankin rankka päivä. Standardicampbelleiden taso kuitenkin oli ilahduttavan hyvä ja löysin 40 campsyn joukosta 9 mielestäni sertin ansainnutta eläintä.

1 kommentti:

  1. Meillä on nyt näyttelymenestyksistä, varsinkin Marikin (eli Zaran) kohdalla innostuttu niin paljon, että hiihtolomasuunnitelmaakin jouduttiin muuttamaan, jotta päästään Littoisten näyttelyyn. Huh, kun ei nyt olisi tyttöjen odotukset liian korkealla.

    VastaaPoista