perjantai 27. joulukuuta 2013

Hiljaista pimeyttä

Näin pimeimpään vuodenaikaan hamsterit eivät usein lisäänny niin helposti kuin muina vuodenaikoina. Niin tänäkin vuonna. Campbellit ovat meillä yleensä lisääntyneet kuukauden sisällä yhdistämisestä, mutta nyt minulla on asunut jo kaksi pariskuntaa pidempään yhdessä tuloksetta. Yhdistin nyt vielä kolmannen, todella odotetun yhdistelmän King Of My Castle (musta)- Peppermint´s Lumikirsikka* (musta valkonauhainen täplikäs). Tästä odotan kovasti hyviä mustia ja  tietty täplikkäitä. Lumikirsikallahan on todella hyvä perusväri ja kuvio.. Luultavasti tulee käymään sitten niin, että valon lisääntyessä tuossa helmi-maaliskuulla meillä on poikasbuumi, kun kaikki päättävät sitten lisääntyä :)

Syyrialaisia en nyt tässä pimeydessä edes yritä astuttaa, vaan odotan suosiolla tuohon helmikuulle. Silloin sitten Tarinan Saffron astutetaan Peppermint´s Usain Boltilla. Saffron on keltainen ja Bolt normaali valkonauhainen täplikäs. Muista kevään suunnitelmista lisää myöhemmin, mutta meillä tullee poikasia ainakin tanskantuonti lk hunaja naaraalle.

Jouluna hamsut saivat herkkuna porkkanalaatikkoa ja kuorellisia pähkinöitä. Tuo porkkanalaatikko on sellainen kestosuosikki, että maistuu kyllä kaikille :) Nuo pähkinät vähän jakavat mielipiteitä, kun toiset innostuvat kovastikkin niitä jyrsimään, mutta osa ei vaan jaksa vaivautua :) Syyrialaiset saivat myös siementangot. Campsyille en anna niitä, koska ovat yleensä turhan sokerisia, kun sisältävät kuivattuja hedelmiä tai hunajaa.

Ensi viikon olenkin sitten lomalla. Ehkäpä saan aikaiseksi laitella tänne juttuja ja kuvia vähän enemmänkin.

1 kommentti:

  1. Oijoi, nuo suunnitelmat mustista ja täplikkäistä kuulostavat hyvältä. Meidän edellinen hamsterihan oli musta ja niin kaunis. Älä vaan laita näytille liian söpöjä kuvia sitten kun niitä on. ;)

    VastaaPoista