Poikasia odotellessa ja kissat.

Hamsulan hiljaiselo jatkuu. Alkusyksyn jälkeen on syntynyt peräti yksi poikue ja siitäkin jäänyt vain yksi poikanen henkiin. Kevän tosin tulee vääjäämättä tänäkin vuonna ja uskon että viimeistään maaliskuussa on tarjota ahkerille poikaskyselijöille muutakin kuin eioota :) Ensi viikolla aloitan myös Tarinan Saffronin astutusyritykset eli siis suunnitelmien mukaan syyrialaispoikue olisi luovutusiässä maalis-huhtikuun vaihteessa. Minua on pyydetty tuomaroimaan Jyväskylän näyttelyyn huhtikuun alussa eli poikaset sitten kulkeutuvat myös sinne. Mutta niistä siis lisää myöhemmin.

Nyt kun hamsulassa on hiljaisempaa on hyvää aikaa esitellä kissamme Osku ja Leevi.

Leevi (keltainen, kuva yllä) on 3,5 vuotias kotikissa. Leevi on ollut meillä ihan pennusta asti. Leevi on hyvin leikkisä ja hellyydenkipeä, mutta ei pidä vieraista vaan piiloutuu aina jos vieraita ihmisiä tulee kotiimme. Leevin lempihommaa on syömisen lisäksi pallon noutaminen. Eli siis Leeville heitetään palloa ja Leevi noutaa sitä kuin koira konsanaan. Leevin lempiruokaa on kana. Valmismärkäruokia Leevi syö huonosti.

Osku (musta) on eläinsuojelutapauksena tullut meille aikuisena. Se on nyt 9,5 vuotias ja ollut meillä 3 vuotta. Osku on rauhaa rakastava ja enimmäkseen nukkuu/makoilee ja mietiskelee maailman menoa :) Oskun lempiruokaa on pakastekala. Se kelpuuttaakin ravinnokseen vain kalan ja raksut. Osku oli meille tullessaan todella arka, mutta nyt jo hakeutuu itse siliteltäväksi ja välillä jutteleekin kovasti.

Kissat ja hamsterit eivät meillä juuri ole tekemisissa, koska hamsut asuvat omassa huoneessaa. Hamsulassa puuhaillessani kissat voivat tulla seuraksi hamsulaan valvotusti. Tosin eivät silloinkaan välttämättä ole kiinnostuneita.

Kommentit