torstai 27. maaliskuuta 2014

Plopplopplop

Tämä on sitä aikaa kun hamsulassa kuuluu plop plop poikasten plumpsahdellessa maailmaan :) Meilläkin on nyt kaikilla camsypariskunnilla poikaset. Edellämainittujen piilopoikasten pienemmät sisarukset ovat nähneet päivänvalon. Lisäksi Nightangels Christinellä on kolme poikasta ja Peppermint´s Lumikirsikalla* on niinikään kolme poikasta. Poikueet ovat melkoisen pieniä, eivätkä ihan ehdi luovutukseen Jyväskylän näyttelyyn. Tuplien syntyessä näistä tosin pitäisi riittää myytäväksi asti, joten kysellä saa.

Syyrialaisiakin syntynee viikon päästä, kun Merkkari näyttää nyt jo selkeästi tiineeltä. Toivon, että syntyisi paljon hienoja kilppareita..

Olen ihan unohtanut hehkuttaa hamsulamme menestystä Vuoden Voittaja 2013 geimeissä. Muistin sen tänään, kun Nooan koestandardivalioplakaatti tuli postissa. Nooahan oli myös Koestandardien vuoden voittaja viime vuonna ja titteleitä alkaa olla ihan kiitettävästi: FIN KVA, KVV13, KGG13 Peppermints´s Nooa.
Tälläinen kuva paremman puutteessa.. Pitäisi ehkä kunnostautua tuossa kuvaamisessa..

Lisäksi olin kaikissa campbellikategorioissa vuoden kasvattaja ja lyhytkarvaisissa syyrialaisissa ja kokonaiskisassa kolmas. Ei siis hullumpi vuosi..5 kommenttia:

 1. Lisää kuvia! :)

  Onko tämä FIN KVA, KVV13, KGG13 Peppermints´s Nooa siis tuossa alhaalla? Onko hän platina vai mitä? :) Mie kun en tiedä näistä kämpsyistä :D

  ps. sulla on muuten tässä blogissa sellainen tosi ärsyttävä sanatunnitus päällä, se kannattanee ottaa pois, sillä se repii hermot riekaleiksi kommentoijilta :D

  VastaaPoista
 2. Joo on. Se on sininen argente valkonauhainen täplikäs ;)

  Mä oon aika surkee kuvaaja ja viimeinenkin motivaatio tuppaa karisemaan kun parinkymmenen kuvan joukossa ei oo yhtään julkaisukelpoista. Mutta yritän tsempata..

  Otin sanatarkistuksen pois päältä. Olikohan sama asia. Kiitos muuten tiedosta ja kommentista.

  VastaaPoista
 3. No nyt niitä hienoja kilppareita ei tule kun menit niitä toivomaan :D

  VastaaPoista
 4. Ainiin. Eiku mä siis toivonkin jotain mustia ;) tai yllätyscremejä :O

  VastaaPoista