Mussukoita

 Ajattelin esitellä tähän väliin hamsulan asukin. Olisi kiva tehdä tälläisiä esittelypostauksia enemmänkin, jokaisesta hamsterista kun on varmasti jonkinlainen tarina kerrottavana.
 Ensimmäisenä esittelyssä on aiemman kasvatukseni tulosta pk luonnonvalkoisen muodossa. Olen vuosien varrella kasvattanut soopeleita ja keltaisia vuorotellen. Tällä hetkellä keltaisensukuiset tuntuvat selvältä valinnalta, mutta kyllähän ne soopelitkin saavat sydämen hypähtämään joka kerta, kun sellaisen näkee <3

Kuvassa on siis pk luonnonvalkoinen naaras Peppermint´s My Love Is Your Love "Maikki". Maikki on yli kaksivuotias, mutta vielä varsin hyväkuntoinen. Maikki on siitä spesiaali, että se on menettänyt toisen etujalkansa jo ihan pesäpoikasena. En sitten voinut myydä kolmijalkaista hamsteria lemmikiksi, joten Maikki jäi kotiin. Jalan puuttuminen ei ole Maikkia mitenkään haitannut vaan vielä se siis porskuttaa. Maikki on ollut nuorempana ulkonäöltään ihan näyttelytasoinen, ehkä jopa sertitasoinen, mutta raajan puuttuminen olisi toki ollut hylkäävä virhe ulkomuotoluokassa. Lemmikkiluokkaan ei ole vain Maikkia tullut vietyä.

Luonteeltaan Maikki on perusnaaras: Touhukas varastoija ja pesänrakentaja, mutta ei mitenkään ylitouhukas vaan on pysynyt hyvin asumuksessaan.


Kommentit