lauantai 24. toukokuuta 2014

Bello Miko Lyx

 Päätin kokeilla säkillisen Bello Miko Lyx siemenseosta hamstereilleni. Hankin säkin Reptile Maniacsilta. Hintaa sillä on siellä rapiat 43e/15kg. Tältä se näyttää.Sisältö: maissihiutaleet, punainen durra, murskattu maissi, hernelastut, vehnä, ohra, kaura, mungpavut, kaura, maapähkinät, porkkanalastut, vehnätyynyt, kurpitsa, omenalohkot, jyrsijän herkkupalat, persikanpalat.

Seos on mielestäni sopivan rasvainen (14%), mutta vähän proteiiniköyhä (14%), joten sitä täytyy siihen lisätä. Lisäaineista en osaa sanoa. Tässähän ei oikein muita väripalleroita ole kuin nuo keksit, jotka toisaalta olisi helppo poistaakin. Niiden ravintosisältöä en googlella löytänyt.. Pellettejähän tässä ei ole ja seos koostuu pääosin luonnollisen oloisista aineksista. Maistuvuus vaikuttaa varsin hyvältä ainakin näin aluksi. Hamsut saavat myös mukavasti puuhaa ja vaihtelua kuorellisten maapähkinöiden ja keksien myötä.

Campbelleja varten olen nyppinyt pois nuo omenat ja nuo rusinan näköiset jutut, jotka lienevät sitten persikan paloja. Campsyillähän on taipumusta diabetekseen, eikä kuivattuja eläimiä siten kannata antaa niille. Myöskin tuo ilmeisen runsas määrä maissia vähän epäilyttää tuolta kannalta, mutta täytyypä seurailla ja mietiskellä sekoituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti