keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Tuomarin pöydän takaa: Syyrialaiset

Tässä vielä syyrialaisten lemmikkiluokan osallistujat ja kommentit Mäntsälän Keudan näyttelystä 24.5.2014. Kääpiöistä kirjoittelin edellisessä postauksessani.
Syyrialaisia oli tosiaan vain 8 kpl paikalla.

 Harmittavan huonot kuvat olen näköjään näistä voittajista saanut, mutta pakkohan nämä on julkaista, kun sentään voittivat :) Eli kahdessa ylimmässä kuvassa on Paronitar, joka sai ERI:n ja oli PHL1 ja BIS2. Oli kaikin puolin kiva hamsteri. Olisi voinut olla hieman kiinteämpi ja kynnet olivat terävät. Siksi jäi kääpiölle kakkoseksi Best In Show:ssa
Kartanin Kummitus sai EH:n ja oli PLH3. Sillä oli valitettavasti takajalan kynsi leikattu suoneen (tai repeytynyt). Muuten oli aivan ihana :)


 Tässä olikin oma kasvattini Peppermint´s Taivaanrannan Maalari näytillä. Se sai EH:n ja oli PLH2. Se oli vähän pulleassa kunnossa, mutta muuten oikein mukava.

 Fluffy´s St Feuille Grand Cru on hauska nimi sanoa palkintojenjaossa :) Tämä heppu sai H.n ja ylti sijalle PLH5 Sillä oli hyvin hoidetut kynnet ja käsiteltävyys oli myös hyvä. Kuitenkin se oli vähän lihakseton ja turkki oli kuiva ja elottoman oloinen.

Tämä neitokainen on Picus Dumle, jolla vauhtia tuntui riittävän :) Ylemmässä kuvassa vähän taidonnäytettä. Se oli kuitenkin kiltti ja kohtalaisesti käsiteltävissä vilkkaudestaan huolimatta. Lisäksi kroppansa puolesta oli näyttelyn kiinteimmässä kunnossa. Se sai EH:n ja oli PLH 4.

Siinäpä ne. Voisin ehkä kirjoitella näitä tuomarointijuttuja lisääkin ja avautua ihan kunnolla siitä, minkälainen mun mielestä on hyvä näyttelyhamsteri missäkin luokassa ja vinkkailla myös, miten siihen kuntoon voisi päästä :) Palaillaan siis asiaan !

4 kommenttia:

 1. Tuo olisi hyvä postaus idea kyllä! Odottelen innolla millon teet sen :)

  VastaaPoista
 2. Joo meilläkin odotellaan sellaista postausta. :) Kun ollaan vielä suht tuoreita harrastajia, niin ei osata oikein valmistautua millään muulla tavalla kuin leikkaamalla kynnet...

  VastaaPoista
 3. Tuo viimeinen "neitokainen" kävi meillä juuri astumassa Lissun (Vectis Busy Lizzie**). On tainnut jossain vaiheessa mennä ilmoihin virhe. ;)

  VastaaPoista
 4. Nämä kuvat on otettu vuosi sitten Mäntsälässä. Kyllä tuo muistaakseni oli ihan oikeasti neitokainen :)

  VastaaPoista