perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kesäpoikueita

Meille on pariviikkoa sitten syntynyt ennätyssuuri campsypoikue. Nämä yhdeksän poikasta ovat nyt reippaasti lähteneet liikkeelle, joskin kokoeroja näissä on varsin paljon. Luotan kuitenkin nyt siihen, että hengissä selviävät, koska osaavat jo itse syödä. Poikueen isänä on FIN KVA GG13 VV13 Peppermint´s Nooa, joka on väriltään sininen argente valkonauhainen täplikäs. Poikueen äiti on musta Roslagens Elsa Frost. Yhdistelmästä on todennäköisesti tuplatkin tulossa. Onneksi Elsa näyttää olevan varsin timmissä kunnossa tämän jättipoikueen jäljiltä.
 Musta vauva ja parit normaalit.
 Nooa ja Elsa ja musta vauva.
 Värikirjoa salaatin äärellä
Poikasten värikirjona siis on viisi normaalia, kaksi dovea, yksi argente ja yksi musta. Musta on todennäköisesti kotiinjäävä. Näistä nyt lähtisi siis muutama lemmikkikotiin. Näistä saisi parikin ihan kivaa laumaa niitä haluaville. Ottakaa yhteyttä sähköpostilla, jos on kiinnostusta.

Tämän piti jäädä ainoaksi poikueeksi tällä haavaa, mutta toisin kävi. Yhdistin nimittäin ensimmäistä kertaa kasvattajaurani aikana eläkeläispariskunnan, kun eihän nuo enää kuulemman vuoden iän jälkeen lisäänny :) No, meilläpä lisääntyy vielä 16 kuisenakin.. Eli onnellinen äiti on Peppermint´s Iki-Ihana*, opal ja isänä onnesta soikea Geishas Mascotte, lilac fawn.. Eikä siinä mitään, Iksu on loistokuntoinen veteraani ja Mascotte on jättänyt aiemmin todella kauniita lapsia, joten onnellinen täytyy olla noista poikasista. Ne ovat vielä pesässä, mutta ensikurkkauksella laskin kolme luultavimmin opalin väristä lasta.

Palaillaan näihin molempiin poikueisiin, kunhan niitä uskaltaa kunnolla kuvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti