maanantai 7. heinäkuuta 2014

Great&Small Gourmet Hamster Feast

Nyt on lomilta palattu ja vielä tämän viikon lomaillen kotioloissa. Säät vihdoin suosivat, mutta eiköhän tänne blogiinkin tule juttu jos toinenkin kirjoitettua viikon aikana. Kielen päällä on juttua loman aikana tapahtuneista eläimellisistä jutuista niin Tallinasta kuin Kirkkonummeltakin. Lisäksi toki omista kullanmuruista ja tuomaroinnistakin on tarkoitus kirjoitella.

Ensin kuitenkin pikku vinkki pääkaupunkiseudulla tai sen tuntumassa asuville. Kävin nimittäin viime viikolla Musti&Mirri poistomyynnissä Vantaan Petikossa ja törmäsin jokseenkin uskomattomaan tarjoukseen. Nimittäin Great&Small hamsterinseosta sai 15 kilon säkin 2 euron hintaan..! Myös kanin ja marsun vastaavia säkkejä oli tarjolla, mutta niistä joutui pulittamaan peräti 5e. Tulihan noita sitten jokunen ostettua..
 Tässä kuvaa ja tuoteselostetta kiinnostuneille. Joutuuhan tuossa kieltämättä vähän fixauksia tekemään, varsinkin campsyille, kun sisältää varsin paljon noita hedelmiä, mutta kyllä tuosta oivan pohjan saa tuohon hintaan..

Säkkejä on vielä myymälässä jäljellä ja myyjät ounastelivat, että niitä tulee vielä jonkin aikaa olemaankin, kun hamsterinruoka "ei liiku".. Päiväys noissa on tämän vuoden syyskuulla.

Annoin tänään tuota seosta ensimmäisen kerran syrkeilleni, joten kokemuksia en vielä pysty kertomaan. Niitä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti