Pötkylät ;)


Tässäpä meidän hamsulan syksyn poikassaldo. Kuten ehkä huomaattekin se ei ole ihan odotusten mukainen. Nämä kaksi pulleaa pötkylää makoilevat Zenjan pesässä. Ne vaikuttavat normaaleiltä väriltään, mutta voisivat olla myös opaleja. Odotin yhdistelmästä täplikästä mielellään mustana, mutta olen ikionnellinen näistä silti <3 Zaaran poikue nimittäin menehtyi tuntemattomasta syystä. Osan poikasista keräilin kuivuneena pesän reu nalta ja viimeinen nakki vain sitten hävisi :(

Syyrialaispoikasia ei myöskään ole meille suotu. Ompun kiimat ovat tyystin hukassa pimeän vuodenajan myötä. Yritykset toki jatkuvat valohoidon ja vihreiden kasvisten saattelemana, mutta Omppu täyttää tammikuussa jo vuoden joten saa nähdä..

Pimeän ajan lisääntymis vaikeudet ovat aika tavallisia hamstereilla. Poikaskuolemat campbelleilla sen sijaan eivät. Toki siihenkin varmaan on pimeydellä oma osuutensa. Päädyin nyt kuitenkin yrittämään Zaaran kanssa uudestaan eri uroksella tosin. Toivotaan että kaikki sujuisi tällä kertaa.


Kommentit