Ruotsin reissu: Osa 1

Minut kutsuttiin tuomaroimaan ulkomuotoluokan hamstereita Svenska Dvärghamstersällskapet:n järjestämään SM14 kääpiöhamsterinäyttelyyn. Näyttely pidettiin syyskuun lopulla Tukholmassa, Kallhällissä. Näyttelypaikka oli tuttu. Olen kerran aiemmin käynyt siellä ihan näytteluturistina ja kertaalleen tuomaroimassakin. Näistä kerroista tosin oli jo kulunut tovi, useampia vuosia siis.

Matka alkoi automatkalla Turkuun, Helsingistä kun ei sopivaa laivaa ko. perjantaina lähtenyt.
Tässä odotellaan laivan lähtöä Turun linnaan tutustuen.










Näytetään SAM_1082.JPG
Laivamatkat sujuivat vähän liiankin nopeasti, juuri ehti syödä illalla ja sitten olikin painuttava nukkumaan, kun laiva oli Ruotsissakin jo 6.30 paikallista aikaa..

Menomatkalla Grace:lla hytin hamsteriedustuksesta huolehtivat siniset tyttöni, joista kaksi jäi sittemmin Ruotsiin asustelemaan. Campsyt ovat varsin helppoja matkakumppaneita, kun viihtyvät kivasti boxeissa, eivätkä pyri syömään itseään ulos syrkkien tapaan. Buffetista piti tietysti tuoda herkkuja hamsuille mennen tullen :)
Tullessa Amorellalla olikin sitten vähän enemmän hamsteriedustusta, kun Geishas-kasvattaja Lotta Lingiltä tarttui mukaan neljä campbelliä: Sininen valkonauhainen täplikäs naaras, sininen valkonauhainen naaras, musta valkonauhainen täplikäs uros ja suklaa valkonauhainen täplikäs uros. En ole vielä näiden sukutauluja saanut, mutta niiden pitäisi olla eri sukuisia keskenään ja antavat varmasti hyvän lisän mustien ja kuviollisten kasvatukseen hamsulassani.

Paluumatkalla tuli todistettua huumekoirien ammattitaito. Kävelin näet hamsukassien kanssa koirien ohi, eikä niitä kiinnostanut vähääkään koko kassi :)

Postauksesta olisi tullut turhan pitkä, joten arvostelustani kirjoitan erilliseen postaukseen, joka julkaistaan pian.

Kommentit

Lähetä kommentti