Campsyjä cämpsyjä

Kuvailin yhtenä iltana campbellejä samalla, kun yhdistin kevään ensimmäisen pariskunnan ja vähän muutenkin vaihdoin asuinkumppaneja. Yllätyksekseni sain jopa kaksi aikuista naarasta yhdistettyä samaan dunaan asumaan. Yleensä en viitsi edes yrittää aikuisia saman sukupuolen edustajia yhteen, mutta nyt päätin kokeilla.

Kuvat eivät ole taas mitään huippuhyviä, mutta yritetään kestää :)



Peppermint´s Zaara: todella suuri musta umborous naaras.

Geishas Grey Is My Father: musta valkonauhainen täplikäs uros. Varsin muhkea on hänkin..

Geishas Grey Is My Father ja Peppermint´s Cubisin ensitreffeillä <3 Cubisin on todella tumma sininen, mutta väri ei ihan pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa, kun turkki kiiltelee..
 

Mustan värin mallia näyttää tässä Peppermint´s Zenja. Tuollainen yksivärisenä ja lyhytnaamaisempana, Kiitos. Tämä neiti teki tietenkin vain normaaleja poikasia..:)

Toinen kuva Zaarasta. Ehkä vähän tarkempi, mutta ei niin kiva ilme :) Tässä koko näkyy paremmin. Pienen syrkin kokoinen on hän :O








Kommentit

  1. Mahtoikohan olla Cubisin, josta nappasin pari kuvaa Gaalassa? Ihanan sininen kämpsy sinisellä boxinkannella. Kuvat löytyvät tuolta, tämä ja siitä seuraava kuva:
    http://veeranhamsut.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat/Grand+Gala,+Vantaa+22.11.2014/DSC_3332.jpg

    VastaaPoista
  2. Oli varmaan Cubisin tai veljensä. Olivat molemmat gaalassa samanlaisissa boxeissa, en noista kuvista osaa olla satavarma kumpi on kyseessä ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti