perjantai 2. tammikuuta 2015

Kevään 2015 poikueet

Kuten sanottua jo aiemmin jäi viime syksyn poikassaldo laihaksi. Syys-joulukuun aikana hamsulaan syntyi vain kaksi eloonjäänyttä poikasta. Onneksi kuitenkin jalostuselämiä vielä löytyy mm. ruotsintuontien muodossa, joten tässä nyt keväälle suunnitellut poikueet. Alustavia kyselyjä näistä voi toki tehdä, mutta varsinaiset varaukset otetaan vastaan, kun poikaset ovat syntyneet. Tätä blogia seuraamalla pysyy kärryillä meille syntyneistä poikasista.

-Geishas Grey Is My Father (musta valkonauhainen täplikäs)-Peppermint´s Cubicin (sininen)
Yhdistetään tammikuussa. Poikasissa ainakin mustaa täplillä ja ilman. Molemmilla vanhemmilla kiva, tumma perusväri, joten toivon hyvänvärisiä poikasia. Uros muhkea ja maskuliininen, naaraan tyyppi hieman vaatimattomampi.

- Peppermint´s Ara-C* (opal)- Geishas Deep Dream Of Love (sininen valkonauhainen täplikäs)
Yhdistetään helmi-maaliskuussa. Poikasissa mahdollisesti opalia, sinistä argentea, mustaa, sinistä täplillä ja ilman. Uros todella suuri ja tyypikäs, naaras pienehkö ja kapeahko tyypiltään.

- Geishas Sandstorm Dream (suklaa valkonauhainen täplikäs)- Geishas Blue Candy Girl (sininen valkonauhainen)
Yhdistetään helmi-maaliskuussa. Luultavasti mustaa ja sinistä tulossa tähän poikueeseen, ehkä suklaatakin, kaikki kuviollisina.

Minulla on myös ilo ilmoittaa, että koko syksyn työstämäni syyrialaisnaaran astutus on nyt päässyt välietappiin kiiman löytyessä eilen, 1.1.2015. Ehkäpä siis vuodenvaihde saa onnen kääntymään hamsulassa. Onnellinen pari on siis:
Picus Kaneliomena, lk cinnamon kilpikonna

Mario, lk satiini ruskeasilmäinen keltainen
Toivon siis kovasti myös syrkkipoikasia tälle keväälle. Jos tämä ensimmäinen astutus olisi nyt .onnistunut, laskettu aika olisi 17.1..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti