Sairastuvalla

 Kuten kuvista näkyy on meillä ihania poikasia <3 Valitettavasti olen itse vain ollut kohta viikon todella kipeänä, joten en ole uskaltanut koskea niihin vielä ollenkaan. Osa ihmisen pöpöistä saattaa nimittäin tarttua hamsteriinkin, enkä ole halunnut ottaa sitä riskiä näitten pienokaisten kanssa. Tyydyin siis kuvaamaan niitä kauempaa..

 Tässä siis vuoden ensimmäinen campsypoikueemme ensiesittelyssä. Neljä mustaa ja yksi musta valkonauhainen täplikäs. Tuo kuviollinen jää kotiin ja luultavasti joku muukin. Näyttävät nimittäin varsin kivan värisiltä, ainakin vielä. Yksi musta naaras on myös varattu Evelle. Periaatteessa saattaisi siis olla kaksi poikasta vapaana riippuen toki sukupuolista yms.. Tuplatkin ovat luultavasti tulossa.

 Sitten olisi tällainen lauma syrkkimuksuja :) Eli lopullinen lukumäärä on 7, vaikka alunperin 8 laskinkin. Nämä ovat alustavasti myös varattuja. Tosin näillä alustavilla varauksilla on joskus taipumusta peruuntua, joten jos olet syrkkimuksua vailla, ota yhteyttä. Väreiksi arvelen näin poikasiin koskematta ja sukupuolia tietämättä: 1xsuklaa, 1xmusta, 1xnormaali kilpikonna, 3x (osa rs.??) keltainen satiini ja 1x keltainen. Kotiin jää tuo kilppari, joka vaikuttaa tosi kivasti kuvioituneelta, vaikka se ei ehkä näistä kuvista välitykään. Lisäksi yksi keltainen uros lähtee sijoituskotiin.


 Tarkempaa tietoa näistä saatte, kun lähipäivinä uskallan alkaa käsitellä pienokaisia.

Kommentit