Syrkkikuvasaastetta

Tässäpä nämä kaverit nyt lähemmässä esittelyssä. Hehän ovat syntyneet 18.1 ja nämä kuvat on otettu 6.2 eli ikää noin 2,5 viikkoa.
 Musta ja suklaa urokset. Musta on ihan pahnanpohjimmainen, mutta sillä on minun silmääni poikkeuksellisen vähän valkoista vatsassa ja luonteeltaan se on täyttä kultaa. Suklaa on sen sijaan ensimmäinen meidän hamsulaan syntynyt suklaa ja olen rakastunut <3 Onneksi olen vähän niinkuin luvannut sen jo myydä..

 Tässä sitten poikueen satiiniosasto. Nämä satiinit ovat siis kaikki keltaisia naaraita. Yhtä tosin epäilen vatsavärin perusteella vielä mukeksi. Myös silmiä olen kovasti tiiraillut, josko olisivat ruskeat, mutta kyllä ne mustilta näyttävät ainakin suklaan silmiin verraten.. Korvien väri tuntuu myös kovasti muuttuvan tummemmaksi päivä päivältä.

 Tässä sitten kotiin jäävä normaali kilpikonna, joka on selkeästi parhaiten kehittynyt näitä poikasista tällä hetkellä. Siinä on kivasti keltaista ja miellyttää nyt silmääni muutenkin kovasti <3. Sen kanssa samaan kuvaan pääsi keltainen uros, joka lähtee Paulalle sijoitukseen. Sillä on myös ihana luonne.

 Tässäpä vielä koko konkkaronkka, kun väsyttävät kuvakset olivat takana. Emon luokse syömään ja nukkumaan..<3




Kommentit

  1. Kappas, meillekin syntyi suklaata ensimmäistä kertaa. :D En myöskään ajatellut kotiin jättää yhtään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti