Uusia tuttavuuksia

Esittelen tässä pari syyrialaisnaarasta, jotka kotiutuivat Kouvolan näyttelystä 21.2.

Ensimmäisenä Tarinan-hamsulasta leikkisästi ja täysin epävirallisesti Tarinan Takuuhamsuksi (tosin jos en kohta keksi sille virallista nimeä jää raukka takuuhamsuksi :)) nimetty lk normaali neitokainen. En ole siihen oikein vielä ehtinyt tutustua, mutta vaikuttaa varsin rauhalliselta ja tasapainoiselta luonteeltaan. Jos kaikki sujuu suunnitellusti tälle tullee poikue loppukesästä.


Toinen naaras on Wannabe-hamsulasta nimeltään Wannabe Ex Visu Amor, joka tarkoittaa rakkautta ensi silmäksellä. Tämä sopii varsin hyvin pikkuiselle nimeksi, koska pienokainen iski silmääni jo pesäpoikasena Pauliinan blogiinsa laittamasta kuvasta. Erityisesti ihastuin siihen, että siinä on niin paljon keltaista. Tavallisin virhehän kilpikonnakuvioisilla on se, ettei keltaista ole tarpeeksi.. Normaalille tyypilliseen tapaan se näytti pesässä kovin tummalta ja sitä luultiinkin ensin mustaksi kilpikonnaksi. Normaali kuitenkin sopii minullekkin paremmin, tuota mustaa kun tuntuu tulevan joka raosta ;) Tämä rakkauslapsi vaikuttaa keltaisen sukuisille naaraille tyypilliseen tapaan hieman saippuaiselta luonteelta näin nuorella iällä, mutta rauhoittunee iän myötä. On kuitenkin sellainen avoin luonne, eikä lainkaan pelokas <3


Tähän sarjaan on vielä pakko liittää kuva tuosta Ompun poikueesta kotiin jääneestä lk normaali kilpikonna tytöstä, jonka nimeksi tuli virallisesti Peppermint´s Maija Poppanen "Maija". Maija on kuvassa kuusiviikkoinen ja pentupyöreys alkaa pikkuhiljaa kadota. Sillä on melkoisen kiva normaalin sävy ja merkit. Mielenkiinnolla seuraan sen kehitystä.
Olen niin iloinen näistä naaraista <3 Näiden kanssa on hyvä jatkaa taas eteenpäin.



Kommentit

Lähetä kommentti