Mitä hamsulaan kuuluu ?

Kiitos kysymästä ihan hyvää. Näin keväällä kaikki aina tuntuu sujuvan :) Olen tämän viikon lomalla ja koulussakin on tällä viikolla koeviikko, joten vapaa-aikaa jää niin, että ehdin jopa tänne kirjoitella :)

Campsypoikasia on yksi poikueellinen, ovat nyt noin kolmen viikon ikäisiä. Ihan toiveiden mukaisia värejä ei syntynyt kun poikueen isä Peppermint´s Ara-C ei sitten näköjään kantanutkaan mustaa. On se muuten jännä, miten syrkeillä tuota mustaa tuppaa aina joka poikueeseen, vaikka sukutaulujen perusteella sitä ei ihan lähisuvusta pitäisi läpi tulla, mutta campsyillä ei ikinä ole vastaavanlaista onnea..:) No, poikueeseen siis syntyi opalia ja sinistä argetentea valkonauhaista täplikästä sekä bonuksena lilac fawn. On muuten ensimmäinen kyseisen värin edustaja, joka on syntynyt meidän hamsulassa.. Voisin myydä sen jollekkin ruskeasilmäisyyttä havittelevalle kasvatukseen. Kiinnostuneet voivat laittaa sähköpostia. Näistä voisi riittää myös lemmikiksi myytävää, kun poikasia on seitsemän joista viisi naarasta ja kaksi urosta. Kotiin jää paras kuviollinen, sininen argente vn täplikäs naaras. Yhdistelmä on siis Peppermint´s Ara-C (opal)- Geishas Deep Dream Of Love (sininen valkonauhainen täplikäs)
Kuviollisille tuntui ruoka maistuvan, muut eivät suostuneet kuvaan..Alinna on siis kotiinjäävä naaras.

Tässä lila fawn..

 Campsyille odotetaan myös toista poikuetta, mutta ensimmäinen yritys ei tuottanutkaan tulosta vaan pariskunta asuu nyt toista kertaa yhdessä. Tästä toisesta yhdistelmästä sitten odotan sitä mustaa ihan perustellusti :) Eli yhdistemä on Geishas Sandstorm Dream (suklaa vn täplikäs)- Geishas Blue Candy Girl (sininen valkonauhainen).

Myös syyrialaispoikasia saattaa olla tulossa. Eilen nimittäin astutin lk suklaa kilpikonna naaraani lk keltaisella laikukkaalla uroksella. Sieltä olisi ihanan kirjavaa sakkia tulossa, jos kaikki menee hyvin. Kerron yhdistelmästä tarkemmin parin viikon päästä jos astutus näyttää onnistuneen.

Näyttelytaukokin on tehnyt hyvää, koska odotan jo innolla huhtikuun lopun Helsingin näyttelyä. Meiltä on näyttelypaikalle viitisen kilometriä, joten matka ei ainakaan intoa laannuta :) Odotan todella, että saan noita nuoria ensimmäistä kertaa näytille. Teen myös tuossa näyttelyssä ensimmäisen harjoitusarvostelun ulkomuotoluokan syyrialaisille.

Kommentit