perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kuulumisia ja suunnitelmia

Kevät on mennyt hyvin pitkälti opiskelujen parissa ja hamsulassa on keskitytty perushoitoon ja campbellipoikueita on syntynyt vain ne "pakolliset". Sama linja tulee jatkumaan vielä kesän, koska suunnitteilla on lomareissuja elokuussa enkä halua, että silloin on lisähuomiota vaativia poikasia tai odottavia emoja. Seuraavat campsypariskunnat yhdistetään siis elokuun lopussa/syyskuun alussa. Kevään poikueisiin on syntynyt kivoja värejä ja ihania täplikkäitä. Yritän saada otettua niistä julkaisukelpoisia kuvia..

Syyrialaisrintamalla on vähän murhetta häntien kanssa..Täytyy syksyllä katsoa, onko meillä jalostuskelpoisia naaraita ollenkaan. Syyrialaisten osalta on muutenkin lennetty nyt vähän matalammalla, kiimat ovat olleet kadoksissa, eivätkä astutukset ole onnistuneet. Yritys jatkuu vielä nyt kesäkuun alun, mutta sitten luovun hommasta. Syyrialaisosasto hamsulassamme on tällä hetkellä aika iäkkäisiin yksilöihin painottunutta ja sikäli olisi tietysti mukava saada nuorempaa edustusta poikasten muodossa:)

Kesän mittaan toivoisin mulla olevan enemmän aikaa kirjoitella tänne (ja muitakin juttuja mitä ole lupaillut:)). Olen suunnitellut pitkään juttua menneistä ajoista eli hamsteriharrastuksesta viime vuosituhannelta, juttusarjaa ulkomuotoluokan tuomaroinnista ja eri tietoiskuja campsyistä myös lukion biologiaa hamsterikasvattajille on pyörinyt mielessä.. Littoisten näyttelystäkin on juttu kirjoittamatta vielä.. Toiveitakin saa esittää, jos jotain erityistä on mielessä.

Peppermint´s Maija Poppanen pienenä :) Mun tämän hetken suosikkisyrkki <3 äitinsä Ompun lisäksi..

1 kommentti:

  1. Kiva kun olit jättänyt merkin käynnistäsi blogissani niin löysin tieni tänne! Liityinkin samantien lukijaksi :).

    VastaaPoista