perjantai 8. heinäkuuta 2016

Vastoinkäymisistä ja hamsterinpoikasista

 Hei pitkästä aikaa :)

Kasvatuksessa tulee niitä parempia aikoja, jolloin omat eläimet ovat niitä maailman kauneimpia ainakin omasta mielestä (joskus jopa tuomareiden mielestä), hamsterit lisääntyvät vaivatta, säilyvät terveinä ja kaikki sujuu kuin tanssi. Ja sitten on näitä tälläisiä vähemmän sujuvia kausia niinkuin nyt tämä kevät ja alkukesä meidän hamsulassa.. Kevään aikana on syntynyt kaksi poikuetta syyrialaisia, jotka molemmat menehtyivät pesäpoikasina. Lisäksi yhteen campsypoikueeseen tuli usealle poikaselle sokeritauti.


Nyt kuitenkin uskallan taas kirjoittaa, että meillä olisi syrkkipoikasia. Seitsemän potraa kaksiviikkoista yhdistelmästä Goldilock´s Alexander (lk keltainen)-Peppermint´s Protolyytti (lk normaali vkkk). Varattavissa näistä olisi:
Musta uros
Musta valkonauhainen uros
Musta vkkk naaras
Normaali uros
Keltainen valkonauhainen uros

Alustavasti tummempi normaali uros ja keltainen valkonauhainen naaras olisivat jäämässä kotiin. Näiden veitikoiden kuulumisiin varmasti vielä palataan :)

2 kommenttia:

  1. Kivaa että Alexander vielä 2-vuotiaanakin vielä saa poikasia :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä. On ainakin pitkäikäisyysgeenit kohdallaan. Ensimmäisestä astutuksesta sai naaraan tiineeksikin, että ties kauan pappa vielä porskuttelee ;)

    VastaaPoista