Kuulumisia


Hamsulassa eletään hiljaista talviaikaa. Yleensä näin pimeimpään vuoden aikaan hamstereiden hedelmällisyys on alimmillaan, eikä poikasia synny. Tämä vuosi on siitä poikkeuksellinen, että meille syntyi vihdoin pitkän tauon jälkeen itsenäisyyspäivä campbellipoikasia. Näistä tuskin sen enempää riittää myytävää, mutta ko. pariskunta asuu edelleen yhdessä, joten tuplat saattavat olla tuloillaan. Myös toinen campsypariskunta asuu yhdessä.

Syyrialaisrintamalla seuraava poikue on suunnitteilla alkukeväälle. Poikueen emänä tulee olemaan Vivaldine´s Zodiak Salmiac* "Salme", kaunis musta-keltainen naaras, joka palkittiin sertillä Grand Galassa. Galassa myös oma kasvatti syyrialaiseni Peppermint´s Aurinkokuningas "Tami" oli S4 ja palkittiin sertillä. Tami on Salmen eno eli mukavasta suvusta on kyse.

Haluaisin aktivoitua täällä blogissa ja kenties myös tehdä hamsulalle instatilin, mutta täyspäiväinen 3-vuorotyö ja 2-vuotiaan äitiys täyttävät päiväni siinä määrin, että toteutukselle ei tunnu löytyvän aikaa. Saattaa tänne kuitenkin sopivan välin löytyessä joku postauskin ilmestyä :)


Kommentit

  1. Hei! Täällä haaveilee 11v omasta pienestä lyhytkarvaisesta syyrialaisesta ja on todella ahminut tietoa kyseisestä hamsterilajista ja sen hoitamisesta...
    Muutaman kk sisään sellainen olisi tarkoitus perheeseen sitten ottaa, kasvattajalta mieluiten.
    Olisiko sinulla tiedossa mistä alkaisin kyselemään?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti